Neamtul scrie:
Nu este chiar asa. In pachet intodeauna este mai ieftin decat sa cumperi separat tamburi ulterior. Asta e la orice mulineta de calitate asa. Eu nu am desfacut si nu am trimis la servisat niciodata o mulineta de feeder si nu s-a plans nimeni din cei ce le-au cumparat de la mine. Mergeau foarte bine si fara interventii la chirurgie. Prea mult ne place sa complicam lucrurile.
Totul se rezuma la banii pe care vrei sa ii dai pe o mulineta.
Faptul ca TU nu ai trimis la servisat nici o mulineta nu inseamna ca asa trebuie. Eu A trebuit sa curat o Daiwa Match Winner dupa 2 luni pentru ca era plina de nada si nu mai functiona frana. A trebuit curatata si apoi a functionat perfect. la un RedArc, dupa ce l-am folosit ceva vreme a inceput sa se auda un usor zgomot. Rezultatul: nu mai avea gram de vaselina.
Servisarea mulinetelor e o kestiune optionala. Daca vrei sa prelungesti viata mulinetelor, le cureti si le ungi periodic. Nu o faci, dupa o vreme iti cumperi altele. E simplu
Nici eu la inceput nu am servisat mulinetele si am patit-o(rulment blocat la galet si alte kestii) insa asta cu complicat lucrurile e deplasata. Daca cureti o mulineta nu inseamna ca complici lucrurile, iar chestia cu lucrurile scumpe iarasi nu se potriveste. Vorbeam de 2 mulinete comparabile ca pret. Personal detin 3 TDR si un Match Winner si mai vreau un TDR Distance +un Cast'Izm pana la sfarsitul anului asa ca nu discut depre mulinete de 30euro si nici nu am comparat Tournament cu vre-o mulineta ieftina. Am comparat-o cu TDR si am spus ca diferenta de pret intre una cu Magsealed si una fara nu e mare(chiar daca tamburul ar costa doar 30euro in loc de 50)