x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Spray Antiseptic Benzar

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Spray Antiseptic Benzar
search
  • Spray Antiseptic Benzar
80221-050

Spray Antiseptic Benzar

Spray Antiseptic Benzar

17,80 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Seria Benzar are o gamă largă de produse de pescuit la peștii pașnici bazate pe experiența lui Zsolt Benzar ca pescar competitiv.

 

Protejarea peștilor joacă un rol important în pescuitul modern al crapului și, din fericire, tot mai mulți oameni consideră că este un lucru important, fie vorba de amenajările private ori ape naturale.

 

First Aid-ul este un spray antiseptic complet antibacterian, antiseptic, ideal pentru tratarea leziunilor și al rănilor cauzate de cârlig. Ajută la prevenirea infecției rănilor și aparației bolilor ulterioare. Utilizarea este sigură chiar și pentru vătămări externe, chiar și pentru solzii căzuți.

 

Este livrat într-o sticlă cu pompă din plastic robustă, bine sigilată, cu volum de 50 ml, care oferă o utilizare ergonomică pentru pescar.

 

Recomandat tuturor pescarilor, un accesoriu necesar în geanta pescarului, pentru a proteja peștele.

Benzar Mix
80221-050
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.