x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Set Guru Reaper Rest, Suport Fata + Spate

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Set Guru Reaper Rest, Suport Fata + Spate
search
  • Set Guru Reaper Rest, Suport Fata + Spate
  • Set Guru Reaper Rest, Suport Fata + Spate
  • Set Guru Reaper Rest, Suport Fata + Spate
A6.GU.GRP1

Set Guru Reaper Rest, Suport Fata + Spate

92,58 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Pachet feeder Guru Reaper Rest compus din suport de fata si cel de spate pentru lanseta de feeder.

Suport de spate pentru lanseta de la Guru (in forma de litera V), de inalta calitate, foarte stabil, cu o serie de caracteristici excelente. Ideal pentru cele mai multe tipuri de pescuit sportiv stationar. Datorita filetului universal se poate monta foarte usor pe orice tip de suport, pichet sau buzz bar.

Suportul de fata pentru lansetele de feeder este prevazut cu capete ajustabile, pentru a se potrivi cu unghiul dorit de fiecare.

Prevazut in extremitati cu protectii, ca in cazul in care trasaturile sunt violente, sa va protejeze lanseta. Zonele de contact cu lanseta au fante speciale alunecarea usoara a firului. Dimensiunile compacte fac suportul sa fie usor de transportat, iar acesta este compatibili cu majoritatea bratelor si pichetilor de pe piata datorita surubului cu filet universal.

A6.GU.GRP1
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.