x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Adaptor Bara Pentru Trei Juvelnice Benzar

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Adaptor Bara Pentru Trei Juvelnice Benzar
search
  • Adaptor Bara Pentru Trei Juvelnice Benzar
  • Adaptor Bara Pentru Trei Juvelnice Benzar
  • Adaptor Bara Pentru Trei Juvelnice Benzar
75045-452

Adaptor Bara Pentru Trei Juvelnice Benzar

231,09 lei
Inchide
In Stoc

În timpul concursurilor utilizarea a tot mai multe juvelnice a devenit justificată din cauza limitei de greutate din ce în ce mai stricte. Este obișnuit ca un concurent să aibe 2, 3 sau chiar mai multe juvelnice, deoarece abundența peștilor din lacuri și limita de 20 de kilograme impun acest lucru.

Adaptorul triplu pentru juvelnice Benzár a fost dezvoltat și fabricat de Aluflokk si este o soluție prin care se pot fixa fără probleme 3 juvelnice simultan, respectând în totalitate regulile competiției.

El trebuie atasat de primele doua picioare ale modularului, in care cele doua prisme montate pe glisiere cu cleme inoxidabile sunt de mare ajutor. Practic, acest adaptor poate fi instalat pe oricare dintre scaunele modulare disponibile în comerț, datorită acestei soluții flexibile de montare.

Benzar Mix
75045-452
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.