x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Juvelnic Garbolino Demi-Lune Latex-Lake 4.00m

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Juvelnic Garbolino Demi-Lune Latex-Lake 4.00m
search
  • Juvelnic Garbolino Demi-Lune Latex-Lake 4.00m
50505GOMNK6258400

Juvelnic Garbolino Demi-Lune Latex-Lake 4.00m

472,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Garbolino Demi-Lune Latex-Lake este un juvelnic care imbina functionalitatea cu un design inovator, punand accent pe protejarea pestilor si usurinta de utilizare. Cu o lungime de 4.00m si un cadru dreptunghiular, juvelnicul Demi-Lune Latex-Lake ofera o zona generoasa de colectare, facilitand transferul pestilor in conditii optime. Inelele din polycarbonat asigura durabilitate si rezistenta in timpul utilizarii intensive, mentinand integritatea in conditii variate de pescuit. 

Plasa de tip fish-friendly este conceputa pentru a minimiza disconfortul adus pestilor, evitand ranirea pielii acestora. Cu un filet universal de prindere, juvelnicul Garbolino Demi-Lune Latex-Lake ofera o fixare eficienta si usoara a capturilor, facilitand manipularea in timpul competitiilor intense. In plus, culoarea neagra de care dispune plasa, adauga un plus de discretie si se integreaza cu eleganta in echipamentul de pescuit. 

Caracteristici:

  • Cadru dreptunghiular;
  • Inele din polycarbonat;
  • Plasa de tip fish-friendly;
  • Filet universal.
  • Lungime: 4.00m;
  • Culoare: negru/albastru.
50505GOMNK6258400
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.