x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png

Timpul normal de livrare este minim o zi și maxim 30 de zile. Dacă în acest interval de la data comenzii, expedierea nu poate fi realiată sau nu este finalizată din diferite motive (lipsă stoc, produse necorespunzătore, produse deteliorate, cotel pierdut, cotel distrus la transport, necorcondanta dispinibilitate stoc afoșată) cumpărătorul va fi anunțat în scris sau telefonic.  

Comenzile plasate înainte de or 14:00 sunt predate la Curier în aceeași zi (exceptând weekwnd, ziua de luni și sărbători legle, ori perioadele aglomerate din an).

• Firma de curierat livrează coletele în termen de 48 de ore. Totuși, cel mai adesea, în 90% din cazuri (sau 9 din 10 colete) coletul de livrat în 24 de ore din momentul în care noi il predăm firmei de curierat;

• Deoarece timpul de expediere poate fi influențat de mulți factori ( condiții meteo, funcționalitatea mijloacelor de transport, etc) nu putem garanta timpii de expediere prezentați mai sus. 

PREȚURI TRANSPORT COMENZI

 

• Între 50 - 100 RON - 19 RON 

• Între 100 - 199 RON - 15 RON 

• Peste 200 RON - TRANSPORT GRATUIT 

FIRME DE CURIERAT

• Dragon Star

• Urgent Cargus

• Fan Courier

Costurile de transport prin Dragon Star sunt valabie pentru orice locație din România, indiferent de greutatea cotelului. 

Pentru Cargus poate exista o taxă suplimentară, în funcție de numărul de kilograme suplimentare și de kilometri suplimentari pentru a virifica acoperirea Cargus click aici.  

Împachetarea lansetelor și a vârfurilor de lansete

La livrare, produsul este introdus într-un tub gors de carton care împiedică  deteriorarea acestuia pe parcursul transportului.

Imaginea de mai jos prezintă exemple de tuburi pe care noi le folosim.