x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png

Pentru produsele achiziționate din magazinul online pescuitlafeeder.ro se asigură garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs. Persoana juridică ce asigură garanția este cea menționată pe Certificatul de garanție al produsului. Pnetru a beneficia de garanție, Clientul are următoarele obligații: 

• produsul să fi fost cumpărat de la pescuitlafeeder.ro și folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;

• să respecte instrucțiunile de folosire și să utilizeze produsul conform instrcțiunilor impuse de producător;

• să păstreze certificatul de garanție și documentul fiscal cu care a fost cumpărat produsul;

să păstreze ambalajul original și toate accesoriile care aun venit in aceasta, și să le livreze împreună cu produsul în garanție. 

Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanție este cel specificat pe Certificatul de garanție. În afara cazului în care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garanției:

• avarii sau deteriorări mecanice; expunere excesivă la radiații solare; lipsa sau modificarea seriei produsului; modificări ale produsului;

• defectarea produsă ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de utilizare, transport, manipulare și instalare prevăzute în manualul de utilizare;

• deteliorarea mecanică provocată prin lovirea produsului sau deteliorarea marcajului cu modelul și seria acestuia;

• inundarea, incendierea, expunerea la soare, descărcări electrice, modificări sau instalări necorespunzătoare, intervenții neautorizate;

• distrugerea circuitelor interne din cauza șocurilor;

Pescuitlafeeder.ro nu oferă garanție Clienților:

• în cazul în care produsul achiziționat nu este potrivit cerințelor sau așteptărilor Clienților;

• după expirarea perioadei pentru care Vânzătorul oferă garanția produsului;

• în cazul în care înlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile Clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992 și legea 449/2003, cu completările și modificările ulterioare.