x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png

Rreturul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționate mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor

Conform legislației în vigoare, clienții persoane fizice au dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. 

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate pe site sau prin comandă telefonică, și livrate prin curier.

Produsul trebuie să fie în aceleași condiții ca în momentul cumpărării: fără urme de folosință, în ambalajele originale cu toate foliile de protecție nedezlipite și toate etichetele intacte.

Conform art.14 din OUG 34/2014, consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora. 

Trimiterea acestui formular constituie acceptul dvs. privind Termeni și Condiții de utilizare a site-ului pescuitlafeeder.ro