x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Nada Trabucco GNT Match Carassio 1kg

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Nada Trabucco GNT Match Carassio 1kg
search
  • Nada Trabucco GNT Match Carassio 1kg
060-08-230

Nada Trabucco GNT Match Carassio 1kg

Nada Trabucco GNT Match Carassio 1kg

17,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Noua gama de nade Trabucco Match Expert , este fructul experientei nationale si internationale ai pescarilor italieni si vine intr-o noua reteta pt competitii ,necesara pt a oferi pestilor un stimul diferit , si o noua atractie pe care sa nu o asocieze cu pericolul.
 

Calitate fara comparatie si ingrediente de inalta calitate si atractie .100% castigatoare si eficienta.
 

Recomandata pentru pescuitul carasului, o nada completa care nu necesita imbunatatiri, fiind deajuns doar umectarea si dupa caz adaugarea de momeala vie, aceeasi care o folosim si in carlig.
 

Unica în gama GNT Match, este un groundbait dulce , de culoare galbenă de nuci, tgranulatie medie, specifica pentru pescuitul carasului. Unele ingrediente importante sunt destul de evidente, cum ar fi biscuit, hrana galbenă pentru păsări și cânepa prajita, în timp ce un stimulator special al apetitului menține peștele activ chiar în etapele finale ale unei competiții strânse.
 

Cu o adăugare atentă de apă, este posibil să obțineți consistența perfectă pentru a pescui pe fund, sau pentru desfacere progresivă și pentru pescuitul la adâncime medie ca soluție potrivită pentru a fi trasa cu prastia.

Mod ambalare:1kg

060-08-230
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.