x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Prosop Sort De Talie Trabucco

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • -8%
Prosop Sort De Talie Trabucco
search
  • Prosop Sort De Talie Trabucco
040-12-110

Prosop Sort De Talie Trabucco

Prosop Sort De Talie Trabucco

85,00 lei
78,20 lei Salveaza 8%
Include TVA
Inchide
In Stoc

Pe timpul unei partide de pescuit, mereu ne lovim de aceiasi problema, mai exact lipsa unui prosop absorbant pe care sa ne stergem, de fiecare data cand ne murdarim pe maini atunci cand intram in contact cu nada, pestii capturati etc, moment in care ne stergem pe haine, acestea fiind cele mai la indemana.

 

Trabucco vine cu o solutie la aceasta situatie, prin prosopul absorbant, moale, de 50 x 70cm care beneficiaza de o cusatura laterala pentru rezistenta si durabilitate in timp, sistem de prindere ajustabil pe talie, ajutand enorm la mentinerea mainilor curate si a accesoriilor cu, care intram in contact direct, atunci cand avem cea mai mare nevoie. 

 

In plus in momentul incheierii partidei de pescuit, il putem folosi pentru stergerea lansetelor si al celorlalte ustensile, pastrandu-le uscate si curate.

Culoarea sa neagră conferă produsului un aspect plăcut chiar și după utilizări frecvente.

040-12-110
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.