x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Carlige Carp Spirit Razor Point V-Curve XS Nr.4

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Carlige Carp Spirit Razor Point V-Curve XS Nr.4
search
  • Carlige Carp Spirit Razor Point V-Curve XS Nr.4
  • Carlige Carp Spirit Razor Point V-Curve XS Nr.4
ACS350091

Carlige Carp Spirit Razor Point V-Curve XS Nr.4

27,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Cu o curbura unica, in V, Carp Spirit Razor Point V-Curve XS sunt carlige ce vor imbunatati radical rezultatele crapistilor in partidele de pescuit. Datorita a doi ani de teste si dezvoltare, au rezultat carlige ce isi vor castiga in timp foarte scurt locul in trusa fiecarui pescar de crap.

Carligele XS din seria Razor Point V-Curve au particularitatea de a fi fabricate dintr-o sarma mai groasa. Aceasta optiune de fabricare ofera carligelor o rezistenta cu 30% mai mare, fata de modelul V-Curve. Sunt recomandate, in special, in pescuitul crapilor capitali, sau in pescuitul in agatatura.

Tipul de curbura, unic, cum a fost mentionat mai sus, reduce miscarea carligului in gura crapului. Astfel, fortele de tractiune, aplicate in timpul drill-ului, sunt concentrate intr-un punct fix, in mijlocul curburii carligului. Acesti factori au un rol esential in numarul scazut de crapi pierduti in drill.

Durabilitatea carligului este asigurata de otelul cu continut ridicat de carbon, ce elimina considerabil coroziunea. Finisajul PTFE face posibila o intepare rapida a crapilor. Tehnologia Dura-Point, cu care sunt dotate carligele, ofera varfului acestora o durabilitate crescuta, permitand folosiri repetate, fara a ne ingrijora ca varful se va toci.

Forma cu deschidere mare (Wide Gape) faciliteaza pescuitul pe substrat cu obstacole submerse. Tija scurta, dar si deschiderea mare ofera si o diminuare a riscului de a rani pestele in timpul drill-urilor. Ochetul inchis diminueaza riscul de desfacere a firului. De asemenea, acest tip de ochet reuseste sa ofere monturii o prezentare optima pe substrat.

Designul unic in forma de V, alaturi de calitatea superioara a materialelor sunt doar primele argumente ce vor convinge pescarii in achizitionarea carligelor Razor Point V-Curve XS din gama producatorului Carp Spirit.

Caracteristici:

  • Curbura unica in V;
  • Finistaj PTFE;
  • Tehnologie Dura-Point;
  • Ochet inchis;
  • Micro Spin;
  • Otel cu continut ridicat de carbon;

Mod ambalare:10buc/plic

ACS350091
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.