x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Method Cralusso Slow Sinking 15gr

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Nou
Method Cralusso Slow Sinking 15gr
search
  • Method Cralusso Slow Sinking 15gr
58275-015

Method Cralusso Slow Sinking 15gr

16,00 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

O inovatie unica marca Cralusso, momitorul cu scufundare lenta are marele avantaj al unei prezentari super senzitive in straturile medii si superioare ale apei. 

Momitorul este construit dintr-un material plastic transparent, cu lestaj colorat in albastru Cralusso. Momitorul method cantareste 15g si, pentru o aerodinamicitate cat mai buna, are un dispozitiv minuscul sub forma aripioarelor de sageti pe capatul superior al tijei. 

Ideea de a pescui intre ape nu este una noua si isi are bazele intr-un dintre cele mai spectaculoase tehnici de pescuit la pluta: Tehnica Match (Sheffield). 

Fara exceptie, in tehnica Method prezentarea are loc pe substrat, intr-o zona nadita. Dar pot exista multipli factori de mediu care sa influenteze hranirea pestelui intre ape (lipsa oxigenului spre substrat, diferentele de temparatura in straturile apei). Acest lucru il vom suprinde foarte des la temperaturi ridicate, cand pestii cauta hrana in intreaga coloana a apei. 

Kralik Karoly, proprietarul Cralusso nu este doar un pescar impatimit, ci si unul dintre cei mai notorii inventatori din Ungaria. 

Caracteristici:

  •  Tija culisanta centrala
  •  Dispozitiv Dart pentru aerodinamicitate
  •  Coaste transversale de sustinere a nadei
  •  Eliberare facila a continutului
  •  Comportament: Lent Scufundator
  •  Tehnica de aplicatie: Method Feeder
58275-015
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.