x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Juvelnic Guru 4 m

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
  • Stoc epuizat
Juvelnic Guru 4 m
search
  • Juvelnic Guru 4 m
  • Juvelnic Guru 4 m
  • Juvelnic Guru 4 m
  • Juvelnic Guru 4 m
A2.GU.GKN4

Juvelnic Guru 4 m

553,00 lei
Include TVA
Inchide
Lipsa stoc

Juvelnicele Guru vin în gama de 2.5m Silver Match, 3m Carp Match, sau 4m International Match, cu modele pentru a acoperi o gamă largă de situații și specii, fiind concepute pentru a rezista multe sezoane.

Inelele sunt dimensionate pentru a se asigura că se întind în mod corespunzător și există un manșon extern pentru a proteja plasa de uzură în jurul inelelor, una dintre zonele pe care în mod tradițional, a fost întotdeauna cea mai slabă și mai întâlnită în astfel de situaţii.

O plasă super moale, prietenoasă cu peştele a fost folosită, astfel încât puteți păstra captura cât mai mult posibil, cu un finisaj de culoare închisă.

Un inel superior de dimensiuni considerabile a fost folosit pentru a face la fel de ușor și rapid, a punerea peștelelui în plasă, iar filetul ajută la adaptarea poziţiei lui în orice unghi pentru o poziționare perfectă. Când vine vorba de preluarea capturii la finalul partidei, inele mai mici (în partea de jos) vă permit să trageți inele unul prin celălalt pentru a ajuta pentru a scoate peștele afară pentru cântărirea în sau eliberare.
 
 

A2.GU.GKN4
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.