x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Nada Serie Walter Method Crush 50/50 Black-Orange

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Nada Serie Walter Method Crush 50/50 Black-Orange
search
  • Nada Serie Walter Method Crush 50/50 Black-Orange
MASW126

Nada Serie Walter Method Crush 50/50 Black-Orange

Nada Serie Walter Method Crush 50/50 Black-Orange

19,90 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Nadele din gama Serie Walter Method Crush 50/50 au fost special concepute pentru a acoperi spectrul nadelor pe baza de fainuri de peste si pelete macinate, nade ce sunt utilizate intensiv cu precadere de adeptii pescuitului la Method Feeder.

 

Serie Walter Method Crush 50/50 sunt realizate printr-un proces special de macinare a peletelor ce asigura un produs final omogen, o granulatie mica spre medie, ideale pentru method feeder. Contin o cantitate mare de fainuri de peste si sunt recomandate a fi utilizate in special pe carpodroame, dar si ca aditie la nadele naturale, pentru a creste granul de atractivitate al acestora printr-un aport substantial de proteina animala.

 

Serie Walter Method Crush 50/50 Black-Orange este realizata din pelete macinate, un mix final omogen, usor de umectat si cu o mecanica excelenta si un miros placut de portocale. Sortimentul Dark, este varianta neagra a gamei de nade, culoarea si aroma fiind data 100% de ingredientele utilizate la producerea acesteia sau colorare suplimentara.

 

Mod ambalare: 1kg

Walter Tamas
MASW126
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.