x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Umbrela Matrix Space Brolly, 125cm

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Umbrela Matrix Space Brolly, 125cm
search
  • Umbrela Matrix Space Brolly, 125cm
GUM007

Umbrela Matrix Space Brolly, 125cm

Umbrela Matrix Space Brolly, 125cm

562,50 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Umbrela Space Brolly utilizeaza un mecanism revolutionar STS, proiectat special in ideea optimizarii spatiului interior, reducand lungimea barei centrale si pozitionand-o cat mai mult in spatele umbrelei, pentru a nu deranja persoana ce sta la adapost. Implicit si blocul central de spite a fost deplasat spre spate, asadar riscul lovirii cu capul in momentul ridicarii a fost eliminat complet.

Avand cusaturile sudate si fiind confectionata din polyester cu impermeabilitate mare, dar oferind si posibilitatea de ancorare cu picheti si cuie de cort, aceasta umbrela ofera protectia necesara atat impotriva caldurii toride, cat si a umezelii sau vantului din zilele ploioase. Lacasurile din fibra de sticla sunt mult mai puternice, mai usoare si mai stabile decat bratele metalice traditionale.

Umbrela dispune de stalp reglabil cu sistem de inclinare, strat de acoperire usor si cusaturi lipite, 3 puncte de legatura pentru o stabilitate sporita si mecanism simplu de impingere "push/pull none-fail". Greutatea de 2.8kg  si dimensiunile reduse in momentul impachetarii, transforma aceasta umbrela intr-un accesoriu usor de depozitat si transportat.




GUM007
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.