x

Te vei abona la alertele noastre


Vă vom anunța când produsul este din nou disponibil


Cutie Fox Rage Stack and Store 8 Comp Deep Large

DESPRE NOI

La baza acestui magazin online destinat exclusiv pescuitului la feeder, înființat în anul 2012, stă Fiat Lucian, pescarul român sub conducerea căruia echipa României a obținut rezultate foarte bune atât la nivel național cât și internaținal. Am sintetizat cerințele și nevoile voastre ca pescari iar în prezent pe site avem peste 15.000 de produse destinate acestui stil, stocuri reale disponibile în 24h de la plasarea comenzii. Scopul acestui magazin este de a pune la dispoziția pescarului, rapid, cele mai inovative și utile scule și accesorii pescuitului la feeder.

despre-noi.png
Cutie Fox Rage Stack and Store 8 Comp Deep Large
search
  • Cutie Fox Rage Stack and Store 8 Comp Deep Large
  • Cutie Fox Rage Stack and Store 8 Comp Deep Large
NBX033

Cutie Fox Rage Stack and Store 8 Comp Deep Large

76,50 lei
Include TVA
Inchide
In Stoc

Aceasta cutie este conceputa pentru a oferi o protectie de lunga durata pentru echipamentul de pescuit, incetinind semnificativ coroziunea si asigurand organizarea cat mai eficienta pentru accesoriile necasare. Cu finisaje fumurii transparente si sistemul de inchidere cu clapete, cutia nu doar protejeaza, ci si impresioneaza cu aspectul sau elegant. Modelul nou poate fi stivuit cu versiunea veche, oferind si mai multa flexibilitate in organizarea echipamentului.

Versiunea imbunatatita a popularelor valigete Stack and Store este acum disponibila, cu un material tratat pentru o protectie superioara impotriva coroziunii. Finisajele noi cu logo-ul Fox Rage si capacitatea de stivuire, inclusiv cu versiunea veche, fac din aceste valigete alegerea ideala pentru orice pescar exigent. Cu o constructie robusta, rezistenta la uzura si compartimente interioare reglabile, aceste valigete sunt perfecte pentru depozitarea tuturor tipurilor de naluci din cauciuc. Disponibile in diferite configuratii si dimensiuni, aceste valigete sunt solutia perfecta pentru pescarii ce doresc protectie si organizare superioare pentru echipament.

Caracteristici:

  • Plastic rezistent;
  • Compartimente individuale reglabile;
  • Tratament impotriva ruginii;
  • Filtru UV;
  • Cutie gri transparent;
  • Culoare: Gri;
  • Dimensiune: 36x22x8cm;
  • Marime: L.
NBX033
  Retur in 14 zile

Consultă
Politica de Retur

  Livrare Gratuită

Pentru comenzile
mai mari de 200 RON

  0733 955 233

Consultanță și comenzi
telefonice

  PLĂTEȘTI ÎN SIGURANȚĂ

Cumpărături sigure
cu tranzacții 3D Secure

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.